Menu

Ako ISDOC zlepšuje načítanie dát do účtovníctva?    

Či už ide o účtovné, obchodné alebo stavebné firmy, všetky majú jeden spoločný cieľ: sústrediť svoje úsilie na strategické úlohy a tým si zabezpečiť svoj rozvoj a rast. Automatizácia procesov je kľúčom k dosiahnutiu tohto cieľa, pretože manuálna práca je časovo a finančne náročná a často vedie k chybám. Jedným z nástrojov, ktorý môže výrazne zlepšiť proces automatizácie účtovania je ISDOC – štandard pre elektronickú výmenu faktúr a iných obchodných dokumentov.    

Čo je ISDOC?

ISDOC je formát pre elektronické faktúry a ďalšie obchodné dokumenty. Bol vytvorený, aby uľahčil elektronickú výmenu dokumentov medzi obchodnými partnermi a zefektívnil ich spracovanie.   

Ako to funguje?

Ak používate programy ALFA plus, OMEGA, ONIX alebo KROS Fakturáciu na vystavovanie faktúr, dajte STOP ich tlačeniu!  Pri exporte faktúry do PDF alebo pri jej odosielaní mailom sa do PDF dokumentu priloží skrytá príloha ISDOC, ktorá obsahuje všetky údaje z faktúry.    

Ako vám ISDOC pomôže pri účtovaní?

Ak používate KROS Digitálnu kanceláriu, faktúry s ISDOC prílohou majú údaje načítané priamo z tejto prílohy, nie pomocou umelej inteligencie. To zaručuje 100% správnosť údajov na faktúrach. Stačí prednastaviť zaúčtovanie a jedným klikom sa doklady prenesú do účtovníctva v programoch OMEGA a ALFA plus.  

Spolupráca s ďalšími firmami

V spolupráci so Slovensko.Digital sme spojili sily s 8 spoločnosťami, ktoré zapracovali ISDOC formát do svojich programov, čo ešte viac zjednodušuje spracovanie údajov účtovných dokumentov v rámci Slovenska.  Aktuálne takúto možnosť nájdete v nasledovných riešeniach: SuperFaktúra, Pohoda, Money S3, Asseco HELIOS Orange, Abra Gen, Oberon, MRP K/S.

Elektronická výmena faktúr

Tak čo poviete? Rozšírime spolu štandard účtovania bez papiera?   

Spoznajte všetky výhody ISDOC elektronických faktúr, s ktorými zefektívnite svoje fakturačné procesy ako nikdy predtým.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty