Menu

Ako získať pečiatku cenára? S akreditovaným školením od CENEKONU

Investícia do vzdelania je investíciou do vašej budúcnosti. V dnešnej digitálnej dobe, kde konkurencia rýchlo rastie, je dobré mať kvalitné a odborné vzdelanie. Akreditované školenie od CENEKONU vám poskytne nielen teoretické znalosti, ale aj praktické skúsenosti. Tie vám pomôžu vyniknúť na trhu práce a stať sa certifikovaným rozpočtárom stavebných prác.

Rozpočtovanie a kalkulovanie stavebných prác

Toto exkluzívne školenie, akreditované Ministerstvom školstva, výskumu, vývoja a mládeže Slovenskej republiky, je určené pre rozpočtárov, kalkulantov, prípravárov, stavbyvedúcich, investorov, projektantov a projektových manažérov. Na školení sa dozviete o zásadách oceňovania stavebných prác a získate praktické zručnosti, ktoré môžete okamžite aplikovať vo svojej práci. Viac ako 400 úspešných absolventov už potvrdilo kvalitu tohto kurzu. Viete sa k nim pridať už 25. a 26. septembra v Bratislave.

Čo vám akreditované školenie prinesie?

Úspešní absolventi získajú osvedčenie o absolvovaní akreditovaného vzdelávania, ktoré je platné na dobu neurčitú. Okrem toho budú zapísaní do interného registra účastníkov ďalšieho vzdelávania na stránke ministerstva. Veľkou pridanou hodnotou je získanie okrúhlej pečiatky, ktorou môžu preukázať absolvovanie akreditovaného kurzu vo svojich projektoch a zvýšiť tak svoje uplatnenie na trhu práce. Pečiatku vydávame v elektronickej aj fyzickej podobe. Lákavé výhody, čo poviete? Podrobnejšie informácie o školení sa dozviete na stránke kurzu Rozpočtovanie a kalkulovanie stavebných prác.

Nechajte si kurz preplatiť

Od apríla 2024 je možné bezplatne získať finančnú podporu na vzdelávanie či rekvalifikáciu vďaka projektu Zručnosti pre trh práce. Je to prvý projekt svojho druhu určený pre ľudí bez práce, ale aj pre zamestnaných. Akreditované školenie si po splnení podmienok môžete nechať v plnej výške preplatiť úradom práce. Stačí sa zaregistrovať ako záujemca o zamestnanie. Presné podmienky, ktoré na preplatenie musíte splniť sa dočítate tu.

Cenníková databáza CENEKON

To je viac ako milión položiek stavebných konštrukcií, prác a materiálov z rôznych oblastí priamo od výrobcov a predajcov. Spoľahnúť sa môžete na vždy aktuálne ceny. Cenník stavebných prác je súčasťou stavebného softvéru CENKROS 4 alebo ako aplikácia ONLINE Cenníková databáza CENEKON, ktorú môžete používať kdekoľvek a kedykoľvek. V prehľadnej databáze jednoducho vyhľadáte a porovnáte ceny komerčných položiek a oceňovanie tak bude omnoho rýchlejšie.

Overená značka a podpora

Akreditované školenie zastrešuje CENEKON, ktorý je s viac ako 30-ročnými skúsenosťami v oblasti cenotvorby jasnou zárukou kvality. Svojim klientom poskytuje podporu na HOTLINE a neustále pracuje na nových odborných kurzoch. Už niekoľko rokov je hrdou súčasťou KROSU. Spoľahnite sa na overenú kvalitu a vzdelávajte sa aj vy v rôznych oblastiach stavebníctva. Nečakajte a prihláste sa na akreditovaný kurz už dnes a zlepšite svoje pracovné vyhliadky.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty