Menu

Bločky do OMEGY načítate rýchlo pomocou QR kódu

Trúfate si odhadnúť, koľko bločkov vám doteraz prešlo rukami? Aj po rokoch praxe je zdĺhavé nájsť na bločkoch niektoré údaje a prepísať ich bezchybne do účtovníctva. Navyše, ak doklady účtujete na poslednú chvíľu, o zhon pred uzávierkou máte postarané. Je načase si prácu zautomatizovať a zjednodušiť.

S letnou verziou OMEGY aj hromadu bločkov dostanete do účtovníctva na pár klikov. Bločky naskenujete pomocou QR kódu a nová funkcia vám zabezpečí ich stiahnutie do programu. A získate toho oveľa viac.

Čo je na webe, to sa nestratí

Novú aplikáciu Elektronické doklady môžete využívať po prihlásení do KROS Fakturácie. Všetky dôležité údaje z eKasového bločku od partnera, cez položky, až po sumy a sadzby DPH, naskenujete jednoducho z QR kódu. Aj s dokladmi za inkaso faktúry či úhradu dobropisu si aplikácia hravo poradí. Naskenovaný bloček kedykoľvek vyhľadáte a vytlačíte z akéhokoľvek počítača. Čo však najviac oceníte, je digitálny archív dokladov, ktorý sa onedlho stane povinnosťou pre každého podnikateľa.

Import bločkov do účtovného softvéru

Expresné doručenie bločkov z akéhokoľvek miesta k účtovníčke, prakticky aj hneď po nákupe, je možné medzi zamestnancami firmy, ale aj medzi klientom a účtovnou firmou. Do OMEGY si bločky z aplikácie stiahnete pomocou funkcie, ktorá doklady automaticky roztriedi, platené v hotovosti do pokladnice a platené kartou do interných dokladov. Do prílohy účtovného dokladu sa bloček uloží v elektronickej podobe, pre rýchly náhľad na detail nákupu.

Z

TIP

Vyskúšajte už teraz, zadarmo do konca roka vo FREE balíku KROS Fakturácia!

Ďalšie novinky letnej verzie OMEGA

Od júla už budete môcť používať nové typ súm na dokladoch s osobitnou úpravou uplatňovania dane v systéme OSS. Ďalšie potrebné úpravy budú pribúdať priebežne v nasledujúcich verziách. Ak sa vás OSS dotýka, prečítajte si aj nasledujúci článok.

Sledujte infosprávy v programe a nezabudnite na časopis KROS NEWS vo vašom KROS účte. S platným Balíkom podpory ŠTANDARD alebo PRÉMIUM tak získate neoceniteľné informácie o pripravovanej či aktuálnej legislatíve, jej zavedenie do praxe a programu.

Budúcnosť je o elektronizácií účtovných dokladov

Už od 1. 1. 2022 plánuje ministerstvo financií zaviesť úplnú elektronizáciu účtovných dokladov. Do OMEGY faktúry v elektronickej podobe viete stiahnuť pomocou ELIS. Spolu s aplikáciou Elektronické doklady budete na digitalizáciu pripravení v predstihu.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty