Menu

Čo nezmeškať, ak chcete byť pripravení na legislatívne zmeny v roku 2025?  

Jednoznačne 5. ročník Legislatívnej TOUR. Kto ju ešte nepozná, má čo veru banovať. Čakajú nás 3 konferencie a 7 dní nabitých informáciami. Chcete mať istotu, že ste pripravení na nové zákony, nariadenia a postupy, ktoré vstúpia do platnosti? Nezabudnite sa prihlásiť

 

Na čo sa tešiť?  

Ako každý rok, aj teraz môžete očakávať nielen zrozumiteľný výklad zmien, ale aj užitočné tipy a rady, ktoré uľahčia ich aplikáciu v praxi. Chýbať nebudú ani hostia z ministerstva financií, daňová poradkyňa či audítorka, ktorí vám s radosťou odpovedia aj na vaše otázky. Uvidíte reálne príklady toho, ako legislatívne zmeny ovplyvnia váš každodenný chod účtovníctva a podnikania.    

Uzávierka účtovníctva a zmeny v legislatíve 2025    

Touto témou odštartujeme našu tour. Presne od 3. do 4. decembra 2024 vám ukážeme, ako s nami zvládnete koncoročné povinnosti s ľahkosťou. Prevedieme vás uzávierkou účtovníctva a ukážeme si prechod do roku 2025. Dozviete sa, ako inventarizovať majetok a záväzky a nezabudneme ani na zmeny v zákonoch, daňové priznanie k dani z motorových vozidiel či udržateľnosť podnikov.  

Legislatívne novinky v mzdovej učtárni 2025 a RZD 

Pokračovať budeme od 28. do 30. januára 2025 novinkami v mzdovej legislatíve. Problematike daňového bonusu na dieťa a na zaplatené úroky v ročnom zúčtovaní dane či v daňovom priznaní za rok 2024 sa bude venovať náš hosť z MF SR. Rozoberieme si zmeny, ktoré nastali a posvietime si na podmienky pre jeho uplatnenie.Záver konferencie sa bude niesť témou zúčtovania dane za rok 2024 a praktickými príkladmi spolu s ukážkami v programe OLYMP.  

DPPO 2024 a zmeny v DPH   

Všetko, čo potrebujete vedieť v sezóne daňových priznaní sa dozviete v závere Legislatívnej TOUR od 11. do 12. februára 2025. Daňová poradkyňa vám vysvetlí zmeny v zákone týkajúce sa DPPO za rok 2024 a špecialistka na OMEGU sa zameria na funkcie v programe. Okrem legislatívnych zmien si prejdeme aj postup zostavenia účtovnej uzávierky a kontrolu výkazov či DPPO pre neziskové organizácie a daňové priznanie k dani z príjmov fyzických osôb. Hosť z MF SR sa bližšie pozrie na problematiku elektromobility z hľadiska DPH.   

Predpredaj lístkov za zvýhodnenú cenu   

Vstupenky na Legislatívnu TOUR si až do 5. novembra 2024 môžete kúpiť za výhodnú predpredajovú cenu a dokopy za všetky 3 konferencie tak ušetriť až 120 eur bez DPH. Ak ste členom KROS Academy, uplatnite si zľavu 20 % a ušetrite ešte viac. S Balíkom služieb ŠTANDARD máte tiež zľavu 20 % a s balíkom PRÉMIUM až 50 %.    

Ktorá konferencia vás zaujala? Neváhajte a prihláste sa na ňu už teraz. Každý účastník získa bezplatne aj videozáznam s hodnotnými materiálmi. Tešíme sa na vás. 

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty