Menu

Elektronické služby štátu ako ich nepoznáte

Tiež máte pocit, že prihlásenie do štátnych schránok vám zaberá veľa času? Pred samotným prihlásením najskôr rozmýšľate, aké prihlasovacie údaje či nástroje máte použiť. Keď úspešne zvládnete boj s prihlásením, nevyznáte sa v množstve správ, ktoré dostávate od úradov…

Ako si zjednodušiť komunikáciu so štátom?

Riešenie pre tieto dennodenné situácie priniesla spoločnosť Slovensko.digital. Okrem hĺbkových znalostí o štátnom IT ponúka aj riešenia pre koncových používateľov. Už žiadne zabudnuté správy, požičiavanie občianskych preukazov na podpisovanie a zbytočné preposielanie správ. Zautomatizovaním interných procesov môže byť komunikácia so štátom jednoduchá a rýchla.

Práve o tejto téme vám viac porozprávajú Peter Steinhübl a Ján Suchal zo Slovensko.Digital na Online festivale vzdelávania, ktorý sa uskutoční 28. až 30. mája 2024. Prihláste sa zadarmo. Chýbať nebude ani praktická ukážka samotnej schránky, kde odborníci predvedú, ako funguje hromadné spracovanie pošty, odosielanie podaní, či ich podpisovanie.

A to nie je všetko, prinesú aj informácie o tom, čo v najbližšej dobe štát chystá. Tak neváhajte. Rezervujte si termín, vzdelávajte sa a digitalizujte s nami.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty