Menu

Jesenné číslo KROS NEWS 5/2020 pre OLYMP

KROS NEWS

Objavte KROS NEWS 
v nových Balíkoch podpory

Či sa nám to páči alebo nie, vonku pomaly začína padať lístie a leto sa chýli k neodvratnému koncu. Aby sme vám prechod z dovolenkového obdobia do kolotoča pracovných a školských povinností čo najviac uľahčili, prichádzame so septembrovým vydaním dvojmesačníka KROS NEWS pre používateľov programu OLYMP.

 

Podnikateľské kilečko I.

Už asi každý, kto sa hýbe vo svete ekonomiky a podnikania, o tomto pojme niečo v poslednej dobe počul. Nie každý však vie, čo sa pod podnikateľským kilečkom vlastne skrýva. Našťastie, krosácka legislatívna analytička Ing. Júlia Kyselová sa chopila tejto zaujímavej témy a do jesenného vydania časopisu KROS NEWS pripravila článok o balíku opatrení, ktorých cieľom je redukovať zbytočné administratívne povinnosti podnikateľov. Dozviete sa napríklad, že odpadá pokuta za neoznámenie voľného pracovného miesta, ruší sa oznamovanie kategórie 2, predlžuje sa lehota na odovzdanie ELDP a odpadá povinnosť oznamovať čerpanie materskej a rodičovskej dovolenky.

V čísle 5/2020 sme spracovali aj témy:

  • Výpomoc zo SF oslobodená od dane
  • Výpovedné doby
  • Zmena životného minima od 1. 7. 2020
  • Zmeny v zákone o zdravotnom poistení

    KROS NEWS nájdete v Zóne pre klienta

    Prístup k exkluzívnemu obsahu legislatívneho časopisu KROS NEWS získate s platným Balíkom podpory ŠTANDARD alebo PRÉMIUM. Stačí sa prihlásiť do Zóny pre klienta a stiahnuť si aktuálne číslo. Nájdete tam aj archív starších čísel, ku ktorým sa môžete kedykoľvek vrátiť.

    Zdieľať
    Súvisiace témy k článku
    KROS
    O nás
    Blog
    Kontakty