Menu

Vyskúšajte KROS Dochádzku: plánovanie a schvaľovanie dovoleniek na pár klikov

S pribúdajúcimi slnečnými dňami pribúdajú aj žiadosti o schválenie dovolenky. Kopia sa vám na stole hromady takýchto dovolenkových lístkov? Ste unavení z manuálneho spracovávania žiadostí a nedochvíľnych zamestnancov? Poďme to spolu vyriešiť, aby ste mali čas na dovolenku aj vy.

Naplánujte dovolenky raz-dva

Dovolenka je čas, na ktorý sa väčšina zamestnancov teší celý rok. Či ide o 12-dňový all inclusive pri mori, 5-dňový poznávací zájazd alebo predĺžený víkend s rodinou. Otázka však znie, na koľko dní dovolenky má zamestnanec podľa Zákonníka práce nárok. Ako prvé zvyknú zamestnanci siahnuť po dovolenkovej kalkulačke, ktorá im vypočíta predpokladaný nárok na dovolenku. Následne si vypíšu dovolenkový lístok, ktorý pristane na stole nadriadeného alebo mzdového oddelenia. Tam nejakú dobu ostáva ležať až kým sa nespracuje. Jednoducho zdĺhavý proces, ktorý berie čas a energiu jednej aj druhej strane.

Zbavte sa nudnej byrokracie

Viete o tom, že existuje aj jednoduchší spôsob schvaľovania neprítomnosti v práci? Je ním praktická aplikácia KROS Dochádzka. Tá zaručuje, že zamestnanec bude mať prehľad o termínoch, ktoré si požiadal na schválenie. Okrem toho mu KROS Dochádzka umožňuje uviesť aj bližšie špecifikácie svojej neprítomnosti a sledovať stav schválenia dovolenky priamo online. V prípade, že dovolenka nebola schválená, zamestnávateľ má možnosť zdôvodniť svoje rozhodnutie prostredníctvom krátkej správy.

KROS Dochádzka je pre všetkých

Potrebujete oddeliť bežných zamestnancov od dohodárov? Nie je problém. Vytvorte si oddelenú „Prevádzku“ zvlášť pre dohodárov a zvlášť pre ostatných zamestnancov. Odpracovaný čas oboch „Prevádzok“ sledujete komplexne u všetkých zamestnancov bez ohľadu na druh pracovného pomeru. V prípade potreby ho však môžete sledovať aj jednotlivo. Stačí si vyfiltrovať danú „Prevádzku“. Cez modul Neprítomnosti si dohodári aj ostatní zamestnanci plánujú svoje dni voľna. V prehľade tak potom vidíte konkrétne neprítomnosti, čo vám pomôže lepšie naplánovať pracovný čas a minimalizovať prípadné prekážky v práci spôsobené absenciou. Zaistite plynulý chod pracovného procesu bez nežiaducich prestojov a budete mať čas aj na dobrú kávu v pokoji a bez stresu.

Čo získate s KROS Dochádzkou?

Spoľahlivú appku, ktorá vám poskytne prehľad o vašich zamestnancoch, ich prítomnostiach a neprítomnostiach cez softvérovú (mobil, tablet, počítač) alebo hardvérovú čítačku (čip, karta, odtlačok prsta). Budete mať možnosť ľahko spracovať mesačnú dochádzku a overiť údaje vo výkaze zamestnanca. Navyše, prostredníctvom dvojstupňového potvrdenia môžete zamestnancovi potvrdiť správnosť jeho dochádzky za daný mesiac. Chcete mať aj vy pokojné leto vďaka KROS Dochádzke? Kontaktujte nás, radi vám pomôžeme s implementáciou.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty