Menu

KROS Fakturácia vo svete dizajnu

Vďaka príbehom našich zákazníkov vieme, že má naša práca zmysel. Rozhodli sme sa vám priblížiť skúsenosť klienta, ktorý sa spolieha na naše riešenie už niekoľko rokov. Prečo práve tento príbeh? Lebo nám ukazuje, že aj pri náročnej práci dokáže aplikácia KROS Fakturácia jednoducho uľahčiť množstvo procesov a poskytnúť viac času podnikateľovi na to, čo je pre neho najdôležitejšie – jeho podnikanie.

Interiérové štúdio INROOM

Značka INROOM vznikla v roku 2014, aby prinášala ľuďom štýlové a vkusné zariadenie interiéru na mieru. Spočiatku sa vo veľkej miere venovali návrhu interiéru pre slovenské a zahraničné hotely. Ich prácu môžete vidieť aj vy, napríklad v komplexných interiéroch v tatranskom Grandhoteli**** Starý Smokovec, Zámeckom hoteli Anton Florián*** Valtice ČR, Zelenej Lagúne**** na Domaši, v Hoteli Pod lipou**** v Modre-Harmónii a mnoho ďalších.

    Rezidenčný interiér sme najprv navrhovali a realizovali len okrajovo. Všetko zmenila Covid pandémia, ktorá spôsobila v tom čase dramatický prepad tržieb a utlmenie cestovného ruchu na Slovensku.

    Každá kríza však so sebou prináša aj nové príležitosti. My sme sa vďaka tomu posunuli naplno do rezidenčného segmentu. Dnes som za to vďačný. Denne dostávame pozitívnu spätnú väzbu od našich milých klientov, ktorým pomáhame pri zariaďovaní ich životného priestoru.

    Mgr. art. Michal Kysela

    Klientmi spoločnosti sú v súčasnosti predovšetkým obyvatelia Žilinského kraja, ktorí majú záujem bývať či pracovať v pekne a účelne zariadenom interiéri. V záplave zahraničného sektorového nábytku ponúkajú lokálnu výrobu s pridanou hodnotou v podobe dizajnu a výroby nábytku na mieru.

    10. výročie založenia spoločnosti

    Pri takejto významnej príležitosti si spoločnosť pripravila darček pre seba aj svojich zákazníkov – Otvorenie interiérového štúdia INROOM v Žiline. Ich snahou bolo opäť posunúť kvalitu aj šírku poskytovaných služieb na ešte vyššiu úroveň ako doteraz. Pán Kysela uvádza: „Cielime na náročnejšieho klienta, ktorý okrem pekného návrhu interiéru hľadá aj overeného lokálneho dodávateľa pre výrobu a montáž nábytku na mieru. V našom štúdiu v Žiline nájde všetko kompaktne na jednom mieste, vrátane odborného poradenstva od vyštudovaných profesionálov.“

    Prečo práve KROS Fakturácia?

    Pán Kysela sa rozhodol pre KROS Fakturáciu na odporúčanie svojho účtovníka najmä kvôli jej kompatibilite s účtovným programom OMEGA a znalosťou softvérových riešení od KROSU.

    Prezradil nám, že je s týmto rozhodnutím aj pri spätnom pohľade spokojný. Uviedol, že mu vyhovuje najmä prehľadná ponuka v aplikácii a intuitívnosť jednotlivých nástrojov. Taktiež dodáva: „Oceňujem, že po zaučení a krátkej zoznamovacej fáze, teraz už pracujem v KROS Fakturácii skoro automaticky. Taktiež cena za ponúkané služby je férová a nebráni mi v prípade potreby pridávať nové funkcionality z balíčka služieb. Naposledy som si takto doplnil do KROS Fakturácie aj svoju obnovenú živnosť.“

    Výhody KROS Fakturácie

    Vždy nás zaujíma, čo naši užívatelia najviac na fakturačnej aplikácii oceňujú. „Vyhovuje mi viac vecí, mohli by sme ich nazvať aj „smart“ riešeniami. Ide napríklad o automatické doťahovanie fakturačných údajov partnera z obchodného registra, dobrý filter a vyhľadávanie vo faktúrach, graficky prehľadné finančné bilancie s dobrou možnosťou škálovania, generovanie profesionálne vyzerajúcich faktúr a dodacích listov s možnosťou pridania loga spoločnosti.“

    Aká je vízia spoločnosti INROOM?

    Misiou spoločnosti je vybudovať plnoformátové interiérové štúdio s typickou INROOM identitou. Zároveň sa v spoločnosti snažia Žilinčanom ponúknuť stabilnú lokálnu značku a služby na mieru ako udržateľnú alternatívu k ponuke nadnárodných reťazcov a sektorovému nábytku.

    Otázka na záver: Čo je pre Vás zdrojom pre Vaše podnikanie?

    Páči sa mi motto: „Kto, ak nie my?! Kedy ak nie teraz?! “ Mám rád iniciatívnych a samostatne mysliacich ľudí. Tým, že v pozitívnom zmysle, niekto v rámci napr. podnikania zoberie veci do vlastných rúk – nezriedka zlepšuje možnosti a kvalitu života ľudí vo svojom okolí. Sám sa snažím v rámci svojej profesie a mojich osobných schopností ponúknuť ľuďom veci, o ktorých sme hovorili doteraz a takto prispieť k spokojnému životu ľudí okolo mňa.

     

    Zdieľať
    Súvisiace témy k článku
    KROS
    O nás
    Blog
    Kontakty