Menu

Moderné riešenia pre mzdárov od KROSU 

V dnešnej dobe sa stále častejšie stretávame s pojmami ako automatizácia a digitalizácia. Ale viete, čo naozaj znamenajú pre vašu každodennú prácu? Ako môže byť váš život jednoduchší a efektívnejší vďaka moderným inovatívnym riešeniam? V tomto článku vám ukážeme, ako na to.

Elektronická PN pomáha odbúrať byrokraciu

Od 1. januára 2024 sa lekárska komunita zmenila, a to vďaka zavedeniu elektronických potvrdení o pracovnej neschopnosti, známych ako ePN. Táto nová forma dokumentácie prináša rad výhod: odbúranie byrokracie, úsporu času a papiera a predovšetkým zjednodušenie života všetkým zúčastneným stranám. Majte pod kontrolou všetky nové a existujúce ePN a zabezpečte si tak jednoducho správnosť údajov.

Ako začať využívať túto novú elektronickú éru? Ešte predtým, než sa pustíte do používania Evidencie ePN s automatickým prenosom údajov medzi OLYMPOM a Sociálnou poisťovňou, je potrebné si aktivovať elektronickú službu v Sociálnej poisťovni, známu ako B2B pre odvádzateľa poistného. Viac o B2B službách pre odvádzateľov poistného sa dozviete priamo na portáli Sociálnej poisťovne.

Nečakajte a aktivujte si elektronickú službu ešte dnes. Stačí pár jednoduchých krokov a môžete začať využívať všetky výhody, ktoré táto možnosť ponúka.

 

Zabudnite na klasické dotazníky

Papierové dotazníky sú minulosťou. Často sa stáva, že sú pokrčené, nečitateľné a chýbajú v nich dôležité údaje, čo vás núti dodatočne zisťovať informácie. S KROS Personálnymi dotazníkmi získate presné a čitateľné údaje bez námahy. Všetky dôležité informácie sú digitálne a prehľadne zhromaždené na jednom mieste, čo šetrí čas a minimalizuje administratívnu záťaž.

S aplikáciou KROS Personálne dotazníky už nemusíte strácať čas manuálnym prepisovaním údajov do Personalistiky. Predstavte si, že odošlete osobný dotazník novému zamestnancovi e-mailom a po jeho vyplnení ho jedným klikom naimportujete priamo do OLYMPU. Aplikácia pokrýva širokú škálu údajov – od základných osobných informácií, ako sú dátum narodenia a kontakty, cez rodinné údaje potrebné pre daňové účely, až po podrobnosti o vzdelaní a zdravotných obmedzeniach. Žiadne komplikácie, žiadne zdržanie – len čistá efektivita.

Ako to funguje v praxi?

Zaujíma vás, ako KROS Personálne dotazníky fungujú v reálnom svete? Máme pre vás inšpiratívny príbeh jedného z našich spokojných zákazníkov. Navštívte náš blog a prečítajte si článok “KROS Personálny dotazník v praxi“, kde sa dozviete, ako táto aplikácia zjednodušila život v jednej spoločnosti.

Ak chcete vedieť, ako ľahko začať používať KROS Personálne dotazníky, pripravili sme pre vás podrobný návod. Tento sprievodca vás prevedie všetkými krokmi, aby bol váš začiatok jednoduchý a bez starostí. Ušetrite si čas a stres – začnite s digitalizáciou personálnych údajov ešte dnes!

KROS Dochádzka

V dnešnom rýchlo sa meniacom pracovnom prostredí je dôležité mať spoľahlivé riešenie pre evidenciu dochádzky zamestnancov. S aplikáciou KROS Dochádzka a vďaka moderným biometrickým čítačkám môžete sledovať dochádzku zamestnancov kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Systém funguje cez webový prehliadač, je dostupný 24/7/365, čo znamená, že máte prístup k údajom v reálnom čase, nech ste kdekoľvek. Vaše dáta sú navyše bezpečne uložené a pravidelne zálohované na zabezpečených serveroch, čo zaručuje ich ochranu a spoľahlivosť.

V OLYMPE viete ľahko cez API rozhranie generovať výplatu priamo z KROS Dochádzky. Získajte tak podporu pod jednou strechou a majte všetko pod palcom.

Čo znamená teda to spoločné riešenie?

Tri novinky, šikovné riešenia, ktoré sú prepojené s OLYMPOM. Prinášajú veľkú úsporu času pre všetkých mzdárov. Zabudnite na ručné procesy a využite výhody moderných technológií. Napredujte spoločne s KROSOM a majte všetko pod kontrolou.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty