Menu

Čo prináša nová verzia OMEGY 27.60?

Leto je za nami, jeseň pred nami. Veľa ľudí si povie, že dni budú krátke, upršané, smutné. Preto prichádzame s povzbudivou správou – pracovať sa Vám bude lepšie vďaka novej verzii programu OMEGA.

Zapracovali sme pre vás

Stalo sa bežnou praxou poskytovať preddavky aj na stavebné práce či tovary s prenosom daňovej povinnosti. Z toho dôvodu sme pre Vás vytvorili nové automatické účtovania s odpočtom preddavkov aj pri došlých faktúrach so samozdanením.

 

Prevody Pokladnica vs. Bankový účet

Platia vám klienti na účet, avšak vy potrebujete pre podnikanie mať v pokladni hotovosť? Práve pre vás bude táto funkcia ako šitá na mieru. Nová funkcia Prevod hotovosti slúži na to, aby sa z pohybov na banke, kde účtujeme o dotácii pokladne, automaticky vytvorili pokladničné doklady. Vy teda nebudete musieť nahrávať pokladničné doklady ručne.

Rovnako je to možné aj naopak, teda ak zaúčtujete vklad na účet v okruhu bankových výpisov, program automaticky vytvorí výdavkový pokladničný doklad.

Vylepšenie sumárneho dokladu

Máte kopec pokladničných dokladov, ktoré nahrávate ako sumárny doklad? Od novej verzie sme zjednodušili dopočítavanie sumy na doklade. V rozpise DPH postačí zadať sumu do základu dane a program dopočíta hodnotu DPH aj sumu spolu.

Doplnené importy z webových aplikácií

Pri sťahovaní dokladov z KROS Digitálnej kancelárie a KROS Fakturácie sme doplnili aj import štítkov. Čo to pre vás znamená? Ak budete sťahovať doklady z našich webových aplikácii a budete mať uvedený pri takomto doklade štítok, ten sa pridelí ako stredisko, zákazka, činnosť alebo pracovník. Podmienkou je rovnaký názov štítku v aplikácii a v číselníku SZČP v programe OMEGA.

Nezabúdame na legislatívu

Aktuálne platná legislatíva je pre nás samozrejmosťou. Preto v novej verzii nájdete aj nové hodnoty stravného od 1. septembra pre tuzemské pracovné cesty.

Keďže je vylepšení a noviniek naozaj veľa, pripravili sme si pre vás aj video ukážku jednotlivých funkcií, aby sa vám z toľkých informácii nezatočila hlava. 

Novú verziu OMEGY 27.60 si môžete jednoducho stiahnuť tu.

Zdieľať
KROS
O nás
Blog
Kontakty