Menu

Posledná šanca vyskúšať nové funkcie v Personálnych dotazníkoch ZADARMO

Nestrácajte čas zdĺhavým ručným prepisovaním údajov do Personalistiky. S KROS Personálnymi dotazníkmi môžete jednoducho odoslať dotazník na e-mail nastupujúceho zamestnanca, ktorý ho vyplní a vy ho jedným klikom naimportujete do OLYMPU. Navyše vám prácu uľahčí aj niekoľko šikovných funkcií, ktoré si môžete vyskúšať ZADARMO už len do 31. 07. 2024  

Nástup nového zamestnanca na pár klikov 

KROS Personálne dotazníky je aplikácia pre personalistov a mzdárov, ktorá umožňuje jednoduchý zber údajov o nastupujúcich zamestnancoch. Už nemusíte manuálne prepisovať údaje z papierových dotazníkov do OLYMPU. Toto online riešenie to za vás vyrieši – stačí pár kliknutí a zamestnanec je automaticky pridaný do Personalistiky. Aplikáciu môžu bezplatne využívať všetci používatelia OLYMPU s platným Balíkom služieb.  

Vyskúšať ZADARMO

 

Nové funkcie, ktoré musíte vyskúšať   

Lepšie je raz vyskúšať ako stokrát prečítať. Preto ak ste ešte nestihli vyskúšať nové funkcie v KROS Personálnych dotazníkoch, teraz je ten správny čas. Vo free verzii sú už len do konca júla. Následne pribudne k Balíku FREE aj platená verzia Balík PRO, súčasťou ktorého budú všetky tieto funkcie. Ktoré to teda sú? 

 

  1. Pridávanie príloh 

Nastupujúci zamestnanec môže k dotazníku priložiť rôzne prílohy, ako napríklad rodný list dieťaťa, sobášny list alebo rozhodnutie o priznaní dôchodku. Tieto prílohy vám potom jednoducho odošle cez aplikáciu. 

  1. Text e-mailu

Personalizujte svoje e-maily a zlepšite komunikáciu s vašimi nastupujúcimi zamestnancami. Nastavte si v šablóne text e-mailu, ktorý odosielate zamestnancovi s odkazom na vyplnenie dotazníka.   

  1. Pracovný vzťah 

Do dotazníka je možné doplniť údaje potrebné na založenie pracovného vzťahu. Tieto údaje sa automaticky prenesú do OLYMPU spolu s novým zamestnancom, čo vám ušetrí čas a zefektívni proces. 

  1. Šablóny dotazníka 

Vytvorte si vlastné šablóny dotazníkov, ktoré prispôsobíte podľa potreby a uložíte na opakované použitie. Táto funkcia vám umožní rýchlo a ľahko pripraviť dotazníky pre rôzne pozície a situácie. 

  1. Vlastné polia

Potrebujete získať doplňujúce informácie o nastupujúcom zamestnancovi? Definujte si v osobnom dotazníku vlastné polia a získajte všetky potrebné informácie prehľadne a efektívne.  

 

Uľahčite si svoju prácu s  KROS Personálnymi dotazníkmi. Od samotného spustenia ich bolo poslaných už 1 000. Nových funkcií je veľa, no času na bezplatné vyskúšanie je každým dňom menej.   

Chcem vyskúšať

 

Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete pomoc, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre vás! 

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty