Menu

Poznáte všetky výhody elektronických faktúr ISDOC?  

Novú éru fakturácie s ISDOC sme vám už predstavili v rozhovore s našim kolegom Paulom. Ide o inovatívny formát elektronickej fakturácie, ktorý prináša výrazne jednoduchšiu výmenu dokladov v B2B sektore. Zrýchľuje a zefektívňuje obchodné procesy, čím uľahčuje prácu nielen podnikateľom, ale aj administratívnym pracovníkom. Poďme sa bližšie pozrieť na to, aké sú výhody ISDOCU?

Prečo by ste mali začať používať ISDOC elektronickú faktúru?

Všetko, čo šetrí váš čas a energiu sa oplatí. Ak je to navyše aj jednoduché, nie je priestor na váhanie. ISDOC elektronické faktúry s prílohou sú tu pre vás, aby vás odbremenili od administratívnych prác, ktoré sú nevyhnutnosťou. Spoznajte všetky benefity novej éry fakturácie:

Presnosť údajov

Doklady sa automaticky importujú 1:1 k originálu. To znamená, že akonáhle prijmete od svojho obchodného partnera faktúru v PDF s prílohou ISDOC a importujete ju do svojho programu, všetky údaje sa doň prenesú. Každá importovaná elektronická faktúra s prílohou ISDOC vystavená v produktoch KROSU je označená textovým alebo grafickým prvkom, ktorý ju odlišuje od bežných faktúr. Tento prvok umožňuje jednoduchú identifikáciu faktúr, ktoré už nie je potrebné manuálne prepisovať. Aj keď je formát ISDOC štandardizovaný, vizuálny vzhľad faktúr sa nemení.   

Zlepšená efektivita

Mýliť sa je ľudské. Vďaka elektronickej faktúre s ISDOC prílohou sa však s chybami môžete rozlúčiť. Automatické importy nahradia vašu „ľudskosť“ a potrebu manuálneho prepisovania údajov z faktúr. Na pár klikov si doklad nahráte do vášho systému bez chýb. Ušetríte čas manuálnym nahadzovaním, kontrolou alebo prípadnou opravou. Používanie elektronických faktúr vo formáte ISDOC výrazne šetrí čas, eliminuje prestoje a zabudnuté faktúry, ktoré sú bežné pri fyzickej výmene dokladov. Doklady už nemusíte tlačiť, čím ušetríte nejeden strom. Stačí ich pohodlne zaslať vo formáte PDF s prílohou ISDOC vášmu obchodnému partnerovi, ktorý ich na pár klikov importuje do programu. 

Kompatibilita a šetrenie času

Import  a vystavovanie elektronických faktúr s prílohou ISDOC môžete už teraz využiť v informačnom systéme ONIX a v Digitálnej kancelárii. Vystavovanie takýchto dokladov je tiež podporené aj v v účtovných ekonomických programoch ALFA plus, OMEGA a Fakturácia. Postupne tento formát zapracovávame aj do ďalších programov a aplikácií.  Vďaka spolupráci so Slovensko.Digital sme sa spojili so spoločnosťami SOFTIP, HOUR, Seyfor, Asecco, SAP, Pohoda, Libertax či Superfaktura. Všetky tieto spoločnosti zapracovali jednotný formát elektronickej výmeny dokladov aj do svojich programov. Vďaka tomu je export či import údajov účtovných dokladov ešte jednoduchší. 

Vstúpte do novej éry fakturácie, kde šetríte čas, minimalizujete chyby a podporujete ekologické riešenia. Spoznajte všetky výhody ISDOC elektronických faktúr, s ktorými budete napredovať vo svojom podnikaní. Jediným kliknutím zefektívnite svoje fakturačné procesy ako nikdy predtým.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty