Menu

Prehľad v legislatíve s Info KROS plus

Legislatívnym zmenám sa nedá vyhnúť. Svoje o tom vedia účtovníci aj mzdári, ktorých každý mesiac prekvapí nejedna novinka. Majte tieto zmeny pod kontrolou s legislatívnymi správami v programoch – Info KROS plus.

O čom je Info KROS plus?

So službou máte aktivované zobrazovanie legislatívnych správ priamo v programe OLYMP, ALFA plus alebo OMEGA a taktiež prístup k archívu v KROS účte.
Formou krátkych infospráv, dostanete informácie o legislatívnych zmenách či metodických usmerneniach. Obsah pripravujú naši legislatívni analytici a daňové poradkyne a tak sa môžete spoľahnúť  na legislatívu podanú ľudskou rečou.
Pozrite sa na to, ako vyzerá Info KROS plus.

Aktivácia služby

Info KROS plus prináša pre každého účtovníka či mzdára veľkú hodnotu. Výrazne uľahčí pracovný život, nemusíte nič sami aktívne a prácne dohľadávať.

Stačí, ak máte program ALFA plus, OLYMP alebo OMEGA zakúpený na 12 mesiacov a môžete si prístup k službe Info KROS plus dokúpiť k akejkoľvek zostave iba za 58,80 €.

Službu je možné dokúpiť samostatne ku každému programu. Stačí si ju jednoducho objednať a uhradiť cez náš e-shop.

Kde infosprávy nájdete?

Pri práci v programe sa vám budú všetky podstatné informácie zobrazovať automaticky. Legislatívne správy nájdete v programoch s označením paragrafu.

K ich archívu sa dostanete jednoducho cez váš KROS účet, po kliknutí na zakúpený program, v časti KROS Academy.

Aké ďalšie služby môžete získať?

Na výber máte aj ostatné Rozšírené služby podpory, ako je Online individuálna konzultácia, Legislatívny časopis KROS NEWS, členstvo v KROS Academy a VIP hotline starostlivosť.

Potrebujete poradiť s výberom?

Napíšte nám na obchod@kros.sk alebo nás kontaktujte telefonicky na 041 / 707 10 59.

Zdieľať
KROS
O nás
Blog
Kontakty