Menu

Príďte si posedieť na lavičkách od KROSU

U nás v KROSE to nie je len o vývoji softvéru. V prvom rade sme ľudia, sme rodina a záleží nám na celej našej komunite. Aj preto sa radi zapájame do projektov, ktoré potešia nielen našich zákazníkov, ale aj širokú verejnosť.

Krosácke lavičky na Vodnom diele

Pred ôsmymi rokmi sme prvýkrát na Vodnom diele Žilina vybudovali krásne drevené lavičky. Poslúžili mnohým športovcom, milovníkom prechádzok, detičkám, dôchodcom i študentom, ktorí radi Vodné dielo navštevujú. Za spomínaných osem rokov sa však na ne podpísal zub času i počasia. Rozhodli sme sa ich preto vymeniť.

O pomocné ruky núdza nebola

Z vyše 30 dobrovoľníkov sme zostavili niekoľko tímov a i napriek nepriaznivému počasiu sme sa vydali v ústrety tejto výzve. Podarilo sa nám osadiť 10 nových lavičiek. Sympatické je, že medzi dobrovoľníkmi nechýbali ani majitelia KROSU, Alexander Matiščík a Vlasto Kocián, ktorí si spolu s nami vyhrnuli rukávy a pustili sa s chuťou do práce. A užili sme si pri tom kopec srandy. Veď pozrite sami, fotky neklamú ?.

To však nie je všetko. Ďalších 10 lavičiek plánujeme osadiť na jar a už teraz sa na túto akciu všetci tešíme. Príďte si užiť kúsok prírody v meste a po príjemnej prechádzke, cyklistike či korčuľovaní si oddýchnite na krosáckych lavičkách. Nech vám robia radosť, tak ako nám.

“Je skvelé, že Krosáci chodia s takýmito rozvojovými nápadmi a v rámci našich možností ich budeme aj naďalej podporovať. Som veľmi rád, že KROS family nie je iba o práci, ale aj o zlepšovaní nášho okolia. S takými ľuďmi je potom radosť pracovať a urobiť si zopár mozoľov.

Vlasto Kocián

spolumajiteľ, KROS a. s.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty