Menu

Prvá online Konferencia pre pedagógov

V roku 1999 sa v KROSE prvýkrát zrodila myšlienka podpory ekonomických škôl. Do vzdelávacích procesov sa tak dostala praktická výučba s programom pre podvojné účtovníctvo OMEGA. Postupom času sa k nej pridalo aj jednoduché účtovníctvo prostredníctvom ALFY plus a mzdový program OLYMP. Za pomoci vás, pedagógov, sa študenti mohli a dodnes môžu vzdelávať v oblasti miezd a účtovníctva v praktickej podobe už na školách.


Ako pedagógovia ste prví, ktorí odovzdávajú svoje poznatky z našich programov ďalej budúcim mzdárom či účtovníkom. Aby ste mohli aj naďalej odovzdávať čerstvé informácie, pripravili sme pre vás historicky prvú online Konferenciu pre pedagógov. Ak ste učiteľom na strednej škole, gymnáziu či vysokej škole a chcete sa dozvedieť viac o tom ako študentov naučiť čo najviac o praktickej stránke účtovníctva či miezd, táto konferencia je práve pre vás. Na konferenciu, ktorá sa uskutoční už 21. septembra 2021, sme pripravili tri samostatné bloky. Jednotlivo sa budeme venovať programu ALFA plus, OLYMP a OMEGA. Ako výstup z konferencie získate materiály, ktoré viete ďalej použiť ako študijné podklady pre vašich študentov.

Čo vás čaká?

V prvom bloku sa oboznámite s programom ALFA plus. Zistíte viac informácii o tom, pre koho je program určený a ako dokáže pomôcť podnikateľovi. Získate bližší prehľad o evidencii a prepojení programu na Finančnú správu a na jednoduchých príkladoch uvidíte, ako založiť firmu či vystaviť prvé doklady.
Druhý blok sa ponesie v duchu miezd a mzdového programu OLYMP. S našim školiteľom sa za pomoci jednoduchého príkladu prenesiete všetkým dôležitým od založenia firmy, generovania miezd až po vytváranie exportov pre inštitúcie.


Posledný blok bude zameraný na podvojné účtovníctvo a program OMEGA. V rámci tejto témy sa budete venovať evidovaniu počiatočných stavov a účtovaniu v programe. Pozriete sa aj na služby ELIS a Elektronické bločky, vďaka ktorým môžu účtovníci ušetriť čas a znížiť chybovosť pri prepisovaní údajov.

Stále sa neviete rozhodnúť?

V rámci podpory ekonomických škôl každoročne pripravujeme pre študentov Olympiádu Mladý účtovník. Na olympiáde majú študenti zo stredných škôl možnosť overiť si svoje vedomosti nadobudnuté štúdiom a ako bonus vyhrať vecné ceny. Aby ste ako pedagógovia neboli o nič ukrátení, aj pre vás sme si pripravili výhry. Ide o 3 poukážky do kníhkupectiev v hodnote 50 EUR. Ak ešte stále váhate s prihlásením, veríme že vás poteší to, že konferencia sa bude konať zadarmo. Neváhajte a prihláste sa spolu s vašimi kolegami. Tešíme sa na vás.

Chcem sa prihlásiť

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty