Menu

Šetríme našu planétu

CENKROS 4 je na trhu už viac ako 21 rokov. Za ten čas sme rozposlali množstvo poštových zásielok pre nových zákazníkov, ktorí si zakúpili náš stavebný softvér. Avšak produkcia nadmerného odpadu i prebytočná ťažba lesov na Slovensku nám nie je ľahostajná. Preto sme sa rozhodli, že od júna 2019 faktúru s DVD pri novej kúpe, či aktualizácii programu nebudeme posielať poštou a lúčime sa tak aj s manipulačným poplatkom. Naši stavbári si povedali: „Prečo poštou? Ide to predsa aj elektronicky!“

Všetko potrebné si stiahnete z webu

Kráčame s dobou a chceme byť viac eco-friendly. Už si nemusíte objednávať DVD s programom, či licenčný USB kľúč, ako ste boli zvyknutí doteraz. Vylepšili sme CENKROS 4, vďaka čomu sa už každá inštalácia a aktualizácia programu dá spraviť online. Tlačenú formu Príručky pre používateľov CENKROS  4 sme tiež nahradili elektronickou verziou. Túto skvelú pomôcku, hlavne pre začiatočníkov, si môžete zobraziť v prehliadači alebo rovno uložiť k sebe do počítača.

Nemusíte sa báť

Myslíme však aj na tých, ktorí si radšej listujú v tlačenej príručke a zapíšu do nej zopár poznámok. Alebo sú zvyknutí na klasické DVD. Ak si pri objednávke zvolíte spôsob doručenia poštou, zásielka si nájde cestu do vašej schránky. Veríme však, že aj vy radi nasadnete na tento rozbehnutý vlak a pridáte sa k ochrane našej prírody.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty