Menu

Sme hrdým partnerom konferencie Stretnutie lídrov slovenského stavebníctva 2024

Tešíme sa, že tento rok sa pridáme k lídrom v stavebníctve a 27. mája budeme súčasťou zaujímavých diskusií na konferencii Stretnutie lídrov slovenského stavebníctva 2024. Ide o podujatie, na ktorom sa stretnú vrcholní predstavitelia vlády a riaditelia stavebných, projektových a developerských spoločností Slovenskej republiky. Príďte sa presvedčiť, že aj naši odborníci v KROSE majú čo povedať o ďalšom smerovaní stavebníctva.

Na čo sa môžete tešiť?

Po privítaní a úvodnom slove ministra dopravy SR budú predstavené výsledky Polročnej štúdie slovenského stavebníctva 2024. Potom nasledujú dve veľké panelové diskusie s pozvanými odborníkmi zo štátnej správy a praxe. Dozviete sa množstvo aktuálnych informácií zo stavebnej sféry a nahliadnete i do budúcnosti. K tomu výborná atmosféra, inšpiratívna spoločnosť a networking.

Ako to vyzerá s novou stavebnou legislatívou?

V prvej diskusii s názvom Stratégia pre zrýchlenie výstavby a kľúčové zmeny pre slovenské stavebníctvo v oblasti legislatívy bude reč o novom stavenom zákone i novele zákona o verejnom obstarávaní. Diskutovať sa bude aj o financovaní investícií do dopravnej infraštruktúry a ekonomickom vývoji a jeho vplyve na stavebné zákazky. O aktuálnej situácii porozprávajú kľúčoví zástupcovia stavebných firiem.

Ako to vyzerá s budúcnosťou pozemnej výstavby?

Druhá veľká diskusia Investičná stratégia a budúcnosť pre pozemnú výstavbu a dopravnú infraštruktúru sa bude venovať kľúčovým investíciám a rozvoju cestnej a železničnej dopravy ako aj dopadu pripravovanej novely stavebného zákona na pozemnú a rezidenčnú výstavbu. Hostia budú hovoriť aj o digitalizácii stavebníctva a jej prínosoch v stavebných procesoch. Prezradíme výhody online aplikácií, ktoré už teraz zjednodušujú prácu mnohým stavebným firmám.

Kedy a kde?

Konferencia sa koná už v pondelok 27. mája 2024 v Bratislave, v priestoroch hotela Radisson Blu Carlton. Sme radi, že KROS ako zlatý partner podujatia, prispeje k diskusii a podelíme sa o skúsenosti z oblasti inovácií a vývoja softvérových riešení pre stavebný sektor.
Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty