Menu

Modernejšia personalistika v letnej verzii OLYMPU 19.50

Leto neprinesie len horúce počasie, ale aj novú nadupanú verziu OLYMPU. Osviežia vás parádne novinky, s ktorými vám práca pôjde ako po masle.

Krajšia a modernejšia personalistika

Predstavte si OLYMP s krajším prostredím a ešte jednoduchším ovládaním. S novou verziou to bude realita. Sprehľadnili sme zadávanie personálnych a mzdových údajov. Pri ich vypĺňaní už uvidíte iba nevyhnutné polia.

Stiahnuť novú verziu 19.50

Zjednodušená kontrola zrážok z výplat

Tešiť sa môžete aj na vylepšené tlačové zostavy pre kontrolu zrážok. Po novom obsahujú aj pole popis, vďaka ktorému pohodlne skontrolujete zrazené čiastky za celú firmu alebo po zamestnancoch.

Nová výška životného minima

Popri neustálom vylepšovaní OLYMPU nezabúdame ani na aktuálnu legislatívu. Všetci mzdári už určite počuli o tom, že od 1. júla platí nová výška životného minima. Tá ovplyvňuje povinnú výšku exekučných zrážok. Do najnovšej verzie programu sme pre vás zapracovali aj túto zmenu.

Ako získate novú verziu?

Novú verziu OLYMPU s parádnymi vychytávkami máte vďaka Balíku podpory. S platným balíkom si ju stiahnete priamo z programu alebo z našej internetovej stránky.  Už vám platnosť balíka vypršala? Jednoducho si Balík podpory obnovte v Zóne pre klienta a užívajte si všetky jeho výhody. 

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty