Menu

Vidíme sa na BIM konferencii?

O tom, že KROS kráča s dobou svedčí aj fakt, že sme nezaspali na vavrínoch a naskočili sme na digitálnu vlnu BIM. Už 17. 10. 2019 sa koná 5. národná BIM konferencia, ktorá prinesie pohľad na implementáciu BIM na Slovensku a pomôže definovať bariéry aj nové výzvy. A KROS na nej samozrejme nemôže chýbať…

Prečo prísť na konferenciu?

V bratislavskom DoubleTree by Hilton si spoločne s odbornou verejnosťou vymeníme medzinárodné skúsenosti, predstavíme projekty spracované technológiou BIM, preskúmame špecifiká procesu navrhovania a výstavby v technológii BIM a vytvoríme priestor na odborné diskusie medzi architektmi, projektantmi, developermi, investormi i správcami budov.

Rečníci z radov KROSU

Medzi rečníkmi sa na konferencii objaví aj známy krosák a architekt stavebného programu CENKROS 4, Milan Mrázek, ktorý spolu s Petrom Mésárošom zo SvF TUKE rozoberie tému Výzvy pre komunikáciu účastníkov stavebného procesu v kontexte oceňovania stavby v BIM. V rámci workshopov si zas tému Problematika výkazov výmer BIM modelu v rozpočte pripraví krosácky analytik Adam Pribela. Program bude naozaj bohatý, máte sa na čo tešiť.

Pozrieť celý program

Zlatým klincom bude spoločenský večer

Zavŕšením konferencie bude odovzdanie cien za prínos v oblasti BIM a tiež priestor na stretnutia a získanie zaujímavých kontaktov na „BIM pozitívnych“ predstaviteľov stavebného segmentu. Neváhajte preto a príďte medzi nás.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty