Menu

Znalcom svitá na lepšie časy: Prichádza Mobilný znalec

V nedávnom prieskume nám väčšina z oslovených znalcov používajúcich softvér HYPO bezprecedentne potvrdila, že chcú byť online. A keďže v KROSE vidíme budúcnosť vo webe, neváhali sme ani minútu a s chuťou sme sa pustili do vývoja novej online aplikácie Mobilný znalec. Ak chcete mať v teréne poruke zoznam úloh, na ktoré netreba zabudnúť pri obhliadke, či robiť si fotky mobilom a ukladať ich priamo k posudku, čítajte ďalej.

Čo je Mobilný znalec?

Šikovná online aplikácia pre každého moderného znalca, ktorá uľahčí prácu pri obhliadkach. Používať ju môžete vo webovom prehliadači alebo ako mobilnú appku, či už máte smartfón s Androidom alebo iPhone. Stačí mať platný Balík podpory k softvéru HYPO a stiahnuť si novú verziu 20.50.

Prelomové online riešenie pre znalcov

Mobilný znalec prináša kopec výhod. Každý nový posudok si založíte do samostatného adresára. Rovnako, ako softvér HYPO, obsahuje aj Mobilný znalec všetky typy objektov (rodinné domy, byty). Pre každý objekt máte k dispozícii zoznam úloh, ktoré treba pri obhliadke posúdiť a môžete ho ľubovoľne dopĺňať. Jednotlivé úlohy jedným kliknutím označíte ako hotové. Aplikácia vám umožní nadiktovať popisy a poznámky do diktafónu v mobile a preloží ich do textov, s ktorými môžete následne pracovať a nemusíte ich ručne prepisovať do HYPO.

Prílohy pod kontrolou

Aj práca s prílohami je v novej appke hračkou. Aby ste sa vyhli presúvaniu fotiek z mobilu alebo foťáku do počítača, odfoťte ich mobilom a uložte priamo v appke k posudku konkrétneho objektu. Nezdržiavajte sa pri obhliadke písaním poznámok. Všetky nadiktujte priamo do mobilu, Mobilný znalec ich prepíše za vás. Potrebujete pri  spracovaní posudku pripomenúť niečo dôležité? Napíšte si rýchlu poznámku.

Vyskúšajte Mobilného znalca

Aby sme vám štart s novou appkou uľahčili, pripravili sme praktické pomôcky a odpovede na často kladené otázky, kde nájdete tipy:

  • ako sa dostať do Mobilného znalca,
  • ako sa zaregistrovať,
  • zoznam posudkov, zadávanie nových posudkov,
  • zoznam objektov a úloh pri obhliadke,
  • prílohy k úlohám.    

Pomôžte nám zlepšiť Mobilného znalca

Ako sa vám páči práca s novou aplikáciou? Máte nápady na vylepšenie? Keďže ide o testovaciu verziu, stále je otvorená vašim námetom. Pošlite nám ich na hypo@kros.sk a zlepšujte Mobilného znalca s nami.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty