Zdravím vás a dakujem, za perfektny uctovny program, ale:

1. Ukoncila som rok 2014, vsetko som ozaj poctivo skontrolovala, ulozila som vykazy a danove, lebo neboli dostupne tlaciva na f.r.

2. Zacala som pracovat v roku 2015, mala som drobne problemy, s tym, ze sa mi nedalo zacat, s tymi istymi cislami faktur, lebo mi program tvrdil, ze take faktury uz su, ja neviem preco, je mozne, ze som ja nieco zle urobila, to ze nemozem mat v roku 2015 fa typu 2015001, lebo vraj take uz existuje, som neriesila, zmenila som to tak, aby to nikomu nevadilo…..

3. Ked uz boli dostupne tlaciva na f r. som natiahla danove, ale nesedelo, ja neviem preco, asi ja som nieco popabruskala, ale po mnohych hodinach skumania, mi vyslo, ze sa mi zrazu stratili pohladavky, zauctovane, zaplatene, z roku 2013, teda mensia dan z prijmu mi vychadzala, stratili sa mi aj z penazneho dennika, aj z evidencie, pri upgrade, zrejme…to som tiez nejako opravila…..

4. Ale mne sa objavili vo vykaze aj zavazky, co nemaju s rokom 2014 nic spolocne, teda v zavazkoch som zrazu mala aj fakturu, ktoru som EVIDOVALA v roku 2015, presne som postupovala, podla vasich pokynov, ale DVDP bol 31.12.2014, fakturu som dostala v januari 2015, opakujem, postupovala som podla vysich pokynov, – faktury na prechode rokov, aj vsetky DUd a pod sedeli, ale mne sa to zrazu objavilo v roku 2014, v zavazkoch….
A este tam mam nejakych 7 euro, co ozaj netusim, odkial sa zobrali, velmi som si dala zalezat na zavierke 2014, a zrazu nic nesedi, danove som opravila a poslala, ale nemam odvahu poslat vykazy, lebo neviem, odkial sa zobralo tych 7 euro…..prosim vas, pozte mi, nie som uctovne zdatna a je vela prace…

, pridaná odpoveď 29. januára 2021