Obyčajne som s vylepšeniami spokojná, žiaľ od verzie 20.50 tomu naozaj tak nie je. Som z účtovania oveľa viac unavená a veľmi ma bolí krčná chrbtica od ustavičného zdvíhania hlavy na hornú navádzaciu lištu a chodenie myšou hore-dole zaberá oveľa viacej času.
Ďalšie nedostatky:
(monitor mám veľký, nastavenie pixelov 1680 x 1050, nastavenie užívateľa Office Green 2007)
– o farbe písma navádzacích vstupov som už písala, sú malé, nevýrazné, treba dať minimálne hrubé písmo, keď už nie väčšie
– ak vstupujem vpravo do ďalšej evidencie, panel vstup do formulára sa mi zobrazí tak,
že jeho koniec vpravo je na polovičke políčka „Tlač“ a ak chcem vstupovať do „Prehľadov“, musím ho zakaždým myšou potiahnuť vľavo. Veľmi to zdržiava.
– Ak účtujem bankové výpisy, pri dátume mi kurzor skočí na koniec a pri zmene dátumu ho musím prepisovať. Je potrebné upraviť tak, aby kurzor zastal vpredu, dátum by sa dal „odentrovať“, alebo hneď od začiatku prepisovať, aby som sa nemusela vracať.
Viem, že je moderné používať rôzne aplikácie. V účtovacom programe sú podľa mňa naozaj zbytočné, zaberajú priestor. Miesto nich by som naozaj privítala slovnú navigáciu väčším písmom. Iste je medzi používateľmi Vašich programov veľa starších ľudí so slabším zrakom, ktorí by túto zmenu určite privítali.

, pridaná odpoveď 1. novembra 2020